Erkély

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

CORFU WEEKEND MŰRATTAN FOTEL KÁVÉZÓ ASZTALLAL

79.990Ft

Szépség és elegancia egy szettben. A bútorok formája és a szett optimális mérete lehetővé teszi kisebb kertek és erkélyek berendezését is. A szett egy asztalt és két puha párnával rendelkező fotelt tartalmaz. A termék eleganciája, kényelme és a vonalvezetése garantálja a kellemes pihenést a szabad levegőn. A bútorok további előnye az egyszerű összeszerelhetőség és a könnyű tisztán tartás.

RIO PATIO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

63.990Ft

A Rio Patio bútor szett egyesíti a modern stílust és a kényelmet. A szett két alacsony széket és egy négyszögletes asztalt tartalmaz, amelyek a kis méretüknek köszönhetően kiválóak kis terek berendezésére, legyen szó akár az erkélyről, vagy egy kisebb kertről. A könnyen tisztítható bútor szett tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak, illetve az UV sugaraknak is. Meleg, hagyományos színárnyalatokban kapható.

SALVADOR MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

54.990Ft

A Salvador egy rattan hatású felülettel rendelkező erkély szett, amely két fotelt és egy négyzet alakú asztalt tartalmaz. A megfelelően profilozott háttámlák és a puha párnák garantálják a kellemes pihenést a szabadban. A bútor szett könnyen tisztítható és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak. Klasszikus színválasztékban kapható.