TERMÉKEK

1–12 termék, összesen 58 db

ALABAMA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

119.990Ft

Az Alabama egy rattan stílusra emlékeztető elegáns bútor szett két fotellel, egy kétszemélyes kanapéval és egy négyszögletes asztallal. Ez a bútor szett kellemessé teszi a kertben vagy a teraszon töltött nyári napokat. A termékekhez stílusos, a szetthez passzoló színű puha párnákat mellékelünk. A könnyű és stabil szerkezetű bútorok tisztítása nagyon egyszerű. A szett ellenálló a külső sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is. Lágy színekben kapható.

Balkon szett, műrattan, párna nélkül, Emily

42.990Ft

A bútorok ergonomikus kialakítása kényelmes pihenést biztosít - akár az ülőpárnák nélkül is. A szett 2 fotelt és egy kávézóasztalt tartalmaz. Elegáns, rácsos háttámla és ülőfelület, valamint tartós, könnyen karbantartható műanyag szerkezet jellemzi. Könnyen összeszerelhető szerszámok felhasználása nélkül - elég megfelelően elhelyezni az adott elemeket, mely csak 5 percet vesz igénybe, nincsen szükség semmilyen szerszámra! Ellenállnak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek és az UV sugárzásnak, könnyen tisztíthatók.

CALIFORNIA 2 ÜLÉSES MŰRATTAN KERTI KANAPÉ (MIX&MATCH)

119.990Ft

A kétszemélyes California kanapé egy igazi szabadtéri luxus nappalivá varázsolja az erkélyed, vagy a kerted. A stílusos, fonott hatású textúrának, a kivételesen széles könyöklőknek és a puha ülő- és hátpárnáknak köszönhetően a kanapé kényelmes ülőheyet biztosit, ahol a barátaiddal, vagy akár egyedül is töltheted szabadidődet. Problémamentes karbantartás jellemzi, a színek tartóssága pedig az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak ellenálló műanyag szerkezetnek köszönhető.

CALIFORNIA 3 ÜLÉSES MŰRATTAN KERTI KANAPÉ

135.990Ft

A kerti bútorokat a felhasználó életstílusához kell igazítani és nem fordítva. A háromszemélyes California kanapé gyönyörű, rusztikus mintázatával és tágas ülőhelyeivel elegáns kiegészítése lehet minden egyes kertnek vagy terasznak. Gyújtsd be a grillt és engedd, hogy vendégeid igazi luxusban pihenhessenek a kényelmes párnákon és a komfortosan széles könyöklőkön. A kanapé ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak, így sok éven át örülhetsz neki, anyagának köszönhetően pedig karbantartást sem igényel.

CALIFORNIA FOTEL 2DB(MIX&MATCH)

140.990Ft

A kora reggeli óráktól kezdve egészen késő estig pihenhetsz és relaxálhatsz a komfortos California fotelben. A stílusos, fonott rattan hatású textúra, a kivételesen széles könyöklők és a kényelmes párnák a meleg nyári napok során ideális lehetőséget biztosítanak egy kis lustálkodáshoz. Tekintve, hogy az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak ellenálló műanyagból készült, így sok szezonon át használható anélkül, hogy bármiféle karbantartásra lenne szüksége.

CLAIRE 5 SZEMÉLYES MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT ORLANDO ASZTALLAL

114.990Ft

Hozd ki a legtöbbet kerted, vagy teraszod szabad tereiből a Claire 5 személyes kerti bútor szettjével. Jöjjetek össze a családdal és a barátaiddal, és élvezzétek együtt a pompás nyári estéket. A komfortos ülések, illetve a csomagban megtalálható párnák garantálják a legmagasabb szintű kényelmet. Sima karfáival és kényelmes háttámláival a Claire szett tökéletesen kielégíti a vásárlók igényeit. A termék kétségtelen előnye, hogy olyan anyagokból készül, amelyek nem igényelnek különleges karbantartást és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Szerszámok használata nélkül összeszerelhető, így bútoraidat már 30 perccel az összerakás megkezdése után használhatod! A szett klasszikus Orlando, vagy egy tároló funkcióval rendelkező asztallal kapható.

CLAIRE MŰRATTAN 5 SZEMÉLYES KERTI SAROKGARNITÚRA ORLANDO ASZTALLAL

114.990Ft

Hozd ki a legtöbbet kerted, vagy teraszod sarkaiból az 5 személyes Claire sarokgarnutúrával. Jöjjetek össze a családdal és a barátaiddal, és élvezzétek együtt a pompás nyári estéket. A komfortos ülések, illetve a csomagban megtalálható párnák garantálják a legmagasabb szintű kényelmet. Sima karfáival és kényelmes háttámláival a Claire szett tökéletesen kielégíti a vásárlók igényeit. A termék kétségtelen előnye, hogy olyan anyagokból készül, amelyek nem igényelnek különleges karbantartást és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Szerszámok használata nélkül összeszerelhető, így bútoraidat már 30 perccel az összerakás megkezdése után használhatod! Az 5 személyes sarokgarnitrúra klasszikus Orlando, vagy egy tároló funkcióval rendelkező asztallal kapható.

CLAIRE MŰRATTAN BALKON SZETT ORLANDO ASZTALLAL

54.990Ft

Varázsold az erkélyed, vagy teraszod egy olyan hellyé, ahol egész nyáron élvezheted a kellemes időjárást. A csomagban megtalálható puha párnák biztosítják a kényelmes pihenést. A rattan hatást keltő bútorok nemcsak gyönyörűek, hanem nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók is. Szerszámok használata nélkül összeszerelhetők, így a bútorok már 10 perccel az összerakás megkezdése után használhatók! A bútor szettek klasszikus Orlando, vagy egy tároló funkcióval rendelkező asztallal kaphatók.

CLAIRE MŰRATTAN BALKON SZETT PÁRNATARTÓS ASZTALLAL

59.990Ft

Varázsold az erkélyed, vagy teraszod egy olyan hellyé, ahol egész nyáron élvezheted a kellemes időjárást. A csomagban megtalálható puha párnák biztosítják a kényelmes pihenést. A rattan hatást keltő bútorok nemcsak gyönyörűek, hanem nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók is. Szerszámok használata nélkül összeszerelhetők, így a bútorok már 10 perccel az összerakás megkezdése után használhatók! A bútor szettek klasszikus Orlando, vagy egy tároló funkcióval rendelkező asztallal kaphatók.

CORFU DUO MŰRATTAN KERTI FOTEL SZETT

67.990Ft

Elegancia és magas minőség dupla kivitelben. Két komfortos fotel puha párnákkal, melyek használhatók kisebb terek komplett berendezésére vagy kiegészítő elemként is. A Corfu Duo tökéletesen passzol a márkavonal kanapéihoz és asztalaihoz. Ennek köszönhetően szabadon módosítható a szett a saját igényektől és az adott tér berendezési lehetőségeitől függően.

CORFU LOVE SEAT MAX MŰRATTAN KERTI 3 ÜLÉSES KANAPÉ

85.990Ft

Elegáns, háromszemélyes kanapé, amely a kivételesen funkcionális és modern Corfu termékcsalád egyik elemét képezi. A bútor magas minőségű anyagból készült, természetes rattan jelleggel. A tágas és stabil Corfu Love Seat kényelmes pihenést és komfortot garantál. A stílusos kanapé tökéletesen beleillik a kertekbe, patióba, valamint a belterekbe. A termék előnyei között említhető még az egyszerű és gyors összeszerelés, mely nem igényel speciális szerszámokat. Széles színválasztékban kapható, ellenáll az időjárás viszontagságainak.

CORFU LOVE SEAT MŰRATTAN KERTI 2 ÜLÉSES KANAPÉ

64.990Ft

A Corfu termékvonal kétszemélyes, stílusos kanapéja a legnagyobb precizitással és körültekintéssel készült. A bútor tökéletes összhangban van a stílusos kollekció többi elemével - a fotelekkel és a háromszemélyes kanapéval, aminek köszönhetően szabadon variálható az elrendezésük. A termék kis mérete lehetővé teszi kis teraszok, patiok, erkélyek és kertek hangulatos berendezését. A tartós és ellenálló anyagból készült Corfu Love Seat kanapé nagyon könnyen összeszerelhető és tisztán tartható.