TERMÉKEK

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

ALABAMA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

119.990Ft

Az Alabama egy rattan stílusra emlékeztető elegáns bútor szett két fotellel, egy kétszemélyes kanapéval és egy négyszögletes asztallal. Ez a bútor szett kellemessé teszi a kertben vagy a teraszon töltött nyári napokat. A termékekhez stílusos, a szetthez passzoló színű puha párnákat mellékelünk. A könnyű és stabil szerkezetű bútorok tisztítása nagyon egyszerű. A szett ellenálló a külső sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is. Lágy színekben kapható.

BALI MONO MŰANYAG KARTÁMASZOS KERTI SZÉK

13.990Ft

A Bali Mono egy univerzális, kartámaszos szék, amely a stabil szerkezetet és az elegáns kivitelezést egyesíti. A szék tökéletesen illik bármely kertbe, teraszra, erkélyre, de akár a beltérbe is. Szolid, tartós, az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak ellenálló termék. Az ülőfelület és a háttámla fonott rattan hatású stílusa a termék további vizuális előnyét képezi. Lágy színekben kapható, könnyedén tisztítható egy mosószeres vízbe áztatott puha törlőkendő segítségével.

CORFU RELAX MŰRATTAN KERTI SAROKGARNITÚRA

149.990Ft

Elegancia és funkcionalitás egyben! A legmagasabb precizitással készült, kényelmes kanapéból és stílusos asztalból álló Corfu Relax sarokbútor szett maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára. A könnyű, de stabil szerkezetű bútor magas minőségű, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. A természetes rattan hatású felület, a profilozott ülőhelyek és a puha párnák minden kétséget kizáróan a termék további előnyeit képezik.

Corfu_relax_sarokgarnitura_asztal_Osszeszerelesi_hasznalati_utmutato

CORFU WEEKEND MŰRATTAN FOTEL KÁVÉZÓ ASZTALLAL

79.990Ft

Szépség és elegancia egy szettben. A bútorok formája és a szett optimális mérete lehetővé teszi kisebb kertek és erkélyek berendezését is. A szett egy asztalt és két puha párnával rendelkező fotelt tartalmaz. A termék eleganciája, kényelme és a vonalvezetése garantálja a kellemes pihenést a szabad levegőn. A bútorok további előnye az egyszerű összeszerelhetőség és a könnyű tisztán tartás.

HARMONY MŰANYAG KERTI SZÉK

18.390Ft

A modern és nagyon kényelmes Harmony szék tökéletes kiegészítője a kerteknek vagy teraszoknak, de akár a beltereknek is. A terméket kényelmes háttámla és ülőrész jellemzi, melyek fa felületet imitáló elemekből készültek. Összeszerelése könnyű, tisztítása egyszerű és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

MONACO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT TÁROLÓ ASZTALLAL

149.990Ft

A Monaco egy kényelmes és elegáns kerti bútor szett két fotellel, egy kanapéval és egy tároló funkcióval rendelkező négyszögletes asztallal. A bútorok fő előnyei a rattan hatású felület és a fotelek, valamint a kanapé kényelmes ülőrészei. A tartós anyagból készült bútor ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is.

ORLANDO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT KIS ASZTALLAL

139.990Ft

A teraszok, az erkélyek és a kertek mind olyan helynek számítanak, ahol szívesen találkozunk a barátainkkal, családtagjainkkal. Az ott eltöltött időt még kedvesebbé teheti a tér stílusos berendezésével és a kényelmes kerti bútorokkal. A kis asztallal kapható Orlando szett egy elegáns bútor szett fonott rattant imitáló felülettel, amely két fotelből, egy kétszemélyes kanapéból és egy kis asztalból áll. A bútorok magas minőségű műanyagból készültek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is.

PACIFIC MŰRATTAN NAPOZÓÁGY

54.990Ft

A Pacific egy elegáns és kényelmes napozóágy. A fonott rattanra emlékeztető felület a termék hatalmas vizuális előnye. A nyugágy dönthető háttámlával rendelkezik. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. Nagyon könnyű tisztán tartani.

PROVENCE MŰRATTAN KERTI SAROKGARNITÚRA KÁVÉZÓ ASZTALLAL

199.990Ft

A különleges és nagyon mutatós Provence szett egy sarokkanapét és egy kávézóasztalt tartalmaz. A bútorok természetes megjelenésüket a rattan hatású anyagnak köszönhetik. A bútorok felülete ellenálló a nedvességgel és az UV sugárzással szemben, ami hosszú élettartamot garantál. A Provence szett tökéletesen mutat minden kertben és teraszon.

provence_sarokgarnitura_osszeszerelesi_hasznalati_utmutato

RIO PATIO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

63.990Ft

A Rio Patio bútor szett egyesíti a modern stílust és a kényelmet. A szett két alacsony széket és egy négyszögletes asztalt tartalmaz, amelyek a kis méretüknek köszönhetően kiválóak kis terek berendezésére, legyen szó akár az erkélyről, vagy egy kisebb kertről. A könnyen tisztítható bútor szett tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak, illetve az UV sugaraknak is. Meleg, hagyományos színárnyalatokban kapható.

SALVADOR MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

54.990Ft

A Salvador egy rattan hatású felülettel rendelkező erkély szett, amely két fotelt és egy négyzet alakú asztalt tartalmaz. A megfelelően profilozott háttámlák és a puha párnák garantálják a kellemes pihenést a szabadban. A bútor szett könnyen tisztítható és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak. Klasszikus színválasztékban kapható.

TARIFA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

149.990Ft

A Tarifa egy lekerekített elemekből összeálló, rattan hatású kerti bútor szett. A szett két fotelből, egy kétszemélyes kanapéból és egy négyszögletes asztalból áll, ideális megoldás egy családi grillezéshez, vagy egy kerti parti szervezéséhez. A bútorok tartósak, valamint ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is. Elegáns, hagyományos színekben kapható.