Szettek

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

ALABAMA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

119.990Ft

Az Alabama egy rattan stílusra emlékeztető elegáns bútor szett két fotellel, egy kétszemélyes kanapéval és egy négyszögletes asztallal. Ez a bútor szett kellemessé teszi a kertben vagy a teraszon töltött nyári napokat. A termékekhez stílusos, a szetthez passzoló színű puha párnákat mellékelünk. A könnyű és stabil szerkezetű bútorok tisztítása nagyon egyszerű. A szett ellenálló a külső sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is. Lágy színekben kapható.

CORFU RELAX MŰRATTAN KERTI SAROKGARNITÚRA

149.990Ft

Elegancia és funkcionalitás egyben! A legmagasabb precizitással készült, kényelmes kanapéból és stílusos asztalból álló Corfu Relax sarokbútor szett maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára. A könnyű, de stabil szerkezetű bútor magas minőségű, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. A természetes rattan hatású felület, a profilozott ülőhelyek és a puha párnák minden kétséget kizáróan a termék további előnyeit képezik.

Corfu_relax_sarokgarnitura_asztal_Osszeszerelesi_hasznalati_utmutato

CORFU WEEKEND MŰRATTAN FOTEL KÁVÉZÓ ASZTALLAL

79.990Ft

Szépség és elegancia egy szettben. A bútorok formája és a szett optimális mérete lehetővé teszi kisebb kertek és erkélyek berendezését is. A szett egy asztalt és két puha párnával rendelkező fotelt tartalmaz. A termék eleganciája, kényelme és a vonalvezetése garantálja a kellemes pihenést a szabad levegőn. A bútorok további előnye az egyszerű összeszerelhetőség és a könnyű tisztán tartás.

MONACO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT TÁROLÓ ASZTALLAL

149.990Ft

A Monaco egy kényelmes és elegáns kerti bútor szett két fotellel, egy kanapéval és egy tároló funkcióval rendelkező négyszögletes asztallal. A bútorok fő előnyei a rattan hatású felület és a fotelek, valamint a kanapé kényelmes ülőrészei. A tartós anyagból készült bútor ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is.

ORLANDO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT KIS ASZTALLAL

139.990Ft

A teraszok, az erkélyek és a kertek mind olyan helynek számítanak, ahol szívesen találkozunk a barátainkkal, családtagjainkkal. Az ott eltöltött időt még kedvesebbé teheti a tér stílusos berendezésével és a kényelmes kerti bútorokkal. A kis asztallal kapható Orlando szett egy elegáns bútor szett fonott rattant imitáló felülettel, amely két fotelből, egy kétszemélyes kanapéból és egy kis asztalból áll. A bútorok magas minőségű műanyagból készültek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is.

PROVENCE MŰRATTAN KERTI SAROKGARNITÚRA KÁVÉZÓ ASZTALLAL

199.990Ft

A különleges és nagyon mutatós Provence szett egy sarokkanapét és egy kávézóasztalt tartalmaz. A bútorok természetes megjelenésüket a rattan hatású anyagnak köszönhetik. A bútorok felülete ellenálló a nedvességgel és az UV sugárzással szemben, ami hosszú élettartamot garantál. A Provence szett tökéletesen mutat minden kertben és teraszon.

provence_sarokgarnitura_osszeszerelesi_hasznalati_utmutato

RIO PATIO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

63.990Ft

A Rio Patio bútor szett egyesíti a modern stílust és a kényelmet. A szett két alacsony széket és egy négyszögletes asztalt tartalmaz, amelyek a kis méretüknek köszönhetően kiválóak kis terek berendezésére, legyen szó akár az erkélyről, vagy egy kisebb kertről. A könnyen tisztítható bútor szett tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak, illetve az UV sugaraknak is. Meleg, hagyományos színárnyalatokban kapható.

SALVADOR MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

54.990Ft

A Salvador egy rattan hatású felülettel rendelkező erkély szett, amely két fotelt és egy négyzet alakú asztalt tartalmaz. A megfelelően profilozott háttámlák és a puha párnák garantálják a kellemes pihenést a szabadban. A bútor szett könnyen tisztítható és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak. Klasszikus színválasztékban kapható.

TARIFA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

149.990Ft

A Tarifa egy lekerekített elemekből összeálló, rattan hatású kerti bútor szett. A szett két fotelből, egy kétszemélyes kanapéból és egy négyszögletes asztalból áll, ideális megoldás egy családi grillezéshez, vagy egy kerti parti szervezéséhez. A bútorok tartósak, valamint ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is. Elegáns, hagyományos színekben kapható.