Műrattan kerti bútorok

1–12 termék, összesen 69 db

ALABAMA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

119.990Ft

Az Alabama egy rattan stílusra emlékeztető elegáns bútor szett két fotellel, egy kétszemélyes kanapéval és egy négyszögletes asztallal. Ez a bútor szett kellemessé teszi a kertben vagy a teraszon töltött nyári napokat. A termékekhez stílusos, a szetthez passzoló színű puha párnákat mellékelünk. A könnyű és stabil szerkezetű bútorok tisztítása nagyon egyszerű. A szett ellenálló a külső sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is. Lágy színekben kapható.

ALLIBERT ARICA KERTI ASZTAL

21.990Ft
Ismerje meg a minőségi műanyag kertibútor-gyártó, a Keter Allibert Arica fantázianevű tárolós kerti asztalát! A termék legnagyobb előnye a műrattan

ALLIBERT JAZZ MŰANYAG KERTI BÚTOR SZETT

35.990Ft
TACOMA & OREGON BALCONY SET Olasz kávézók hangulatára emlékeztető kompakt, összecsukható erkély garnitúra. A két modern formatervezésű szék és a

ALLIBERT MOOREA MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

254.990Ft
A Moorea szett elegáns rattan hatású külsővel rendelkezik, amely garantálja a felejhetetlen nyári pillanatokat. A szett tartalmaz egy háromszemélyes kanapét,

ALLIBERT SALEMO MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT

139.990Ft
A Salemo szett legfőbb előnyei a modern, praktikus forma, a kényelem és a kiváló minőség. A készlet egy kétszemélyes kanapéból,

Balkon szett, műrattan, párna nélkül, Emily

42.990Ft

A bútorok ergonomikus kialakítása kényelmes pihenést biztosít - akár az ülőpárnák nélkül is. A szett 2 fotelt és egy kávézóasztalt tartalmaz. Elegáns, rácsos háttámla és ülőfelület, valamint tartós, könnyen karbantartható műanyag szerkezet jellemzi. Könnyen összeszerelhető szerszámok felhasználása nélkül - elég megfelelően elhelyezni az adott elemeket, mely csak 5 percet vesz igénybe, nincsen szükség semmilyen szerszámra! Ellenállnak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek és az UV sugárzásnak, könnyen tisztíthatók.

CALIFORNIA 2 ÜLÉSES MŰRATTAN KERTI KANAPÉ (MIX&MATCH)

119.990Ft

A kétszemélyes California kanapé egy igazi szabadtéri luxus nappalivá varázsolja az erkélyed, vagy a kerted. A stílusos, fonott hatású textúrának, a kivételesen széles könyöklőknek és a puha ülő- és hátpárnáknak köszönhetően a kanapé kényelmes ülőheyet biztosit, ahol a barátaiddal, vagy akár egyedül is töltheted szabadidődet. Problémamentes karbantartás jellemzi, a színek tartóssága pedig az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak ellenálló műanyag szerkezetnek köszönhető.

CALIFORNIA 3 ÜLÉSES MŰRATTAN KERTI KANAPÉ

135.990Ft

A kerti bútorokat a felhasználó életstílusához kell igazítani és nem fordítva. A háromszemélyes California kanapé gyönyörű, rusztikus mintázatával és tágas ülőhelyeivel elegáns kiegészítése lehet minden egyes kertnek vagy terasznak. Gyújtsd be a grillt és engedd, hogy vendégeid igazi luxusban pihenhessenek a kényelmes párnákon és a komfortosan széles könyöklőkön. A kanapé ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak, így sok éven át örülhetsz neki, anyagának köszönhetően pedig karbantartást sem igényel.

CALIFORNIA FOTEL 2DB(MIX&MATCH)

140.990Ft

A kora reggeli óráktól kezdve egészen késő estig pihenhetsz és relaxálhatsz a komfortos California fotelben. A stílusos, fonott rattan hatású textúra, a kivételesen széles könyöklők és a kényelmes párnák a meleg nyári napok során ideális lehetőséget biztosítanak egy kis lustálkodáshoz. Tekintve, hogy az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak ellenálló műanyagból készült, így sok szezonon át használható anélkül, hogy bármiféle karbantartásra lenne szüksége.

CLAIRE 5 SZEMÉLYES MŰRATTAN KERTI BÚTOR SZETT ORLANDO ASZTALLAL

114.990Ft

Hozd ki a legtöbbet kerted, vagy teraszod szabad tereiből a Claire 5 személyes kerti bútor szettjével. Jöjjetek össze a családdal és a barátaiddal, és élvezzétek együtt a pompás nyári estéket. A komfortos ülések, illetve a csomagban megtalálható párnák garantálják a legmagasabb szintű kényelmet. Sima karfáival és kényelmes háttámláival a Claire szett tökéletesen kielégíti a vásárlók igényeit. A termék kétségtelen előnye, hogy olyan anyagokból készül, amelyek nem igényelnek különleges karbantartást és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Szerszámok használata nélkül összeszerelhető, így bútoraidat már 30 perccel az összerakás megkezdése után használhatod! A szett klasszikus Orlando, vagy egy tároló funkcióval rendelkező asztallal kapható.