KETER ATLANTIC MŰRATTAN NAPOZÓÁGY – Grafit

Cikkszám 217341 Kategóriák ,

Az Atlantic műrattan napozóágy remek választás a kinti napozáshoz, pihenéshez. A hullámos vonalvezetés tökéletesen illeszkedik az emberi test sajátosságaihoz, aminek köszönhetően lehetővé teszi a kényelmes elhelyezkedést. A komfortot tovább növeli a sűrű szövésű, légáteresztő műrattan fekvőfelület, ami biztosítja, hogy kellőképpen szellőzzön a bőr. A napozóágy nem csak fekvésre alkalmas, hanem ülésre is a profilozott, állítható háttámlája jóvoltából.

Csupán néhány mozdulat szükséges ahhoz, hogy feljebb vagy lejjebb lehessen hajtani. A klasszikus, egyszerű stílusának köszönhetően szinte bármilyen kerti bútorral összepárosítható. Önmagában, de akár a hozzá hasonló asztalok, székek, puffok mellé helyezve is igazán ízlésessé varázsolja az udvari környezetet. A műrattan anyagkialakítás biztosítja, hogy hosszú időn keresztül meg tudja őrizni eredeti állapotát. Sem az erős napfény, sem az eső, sem pedig a szél nem tehet maradandó kárt benne. Összeszerelést nem igényel, tisztán tartása pedig megoldható egy vizes szivaccsal.

51.490Ft

TOVÁBBI TERMÉKEK

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

LOGISZTIKAI PARTNEREINK:

Sok bútorkereskedéssel ellentétben mi nem lapra szerelten szállítjuk bútorainkat. Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ. Kiszállításunk jelenleg  direkt fuvarban megoldható. Cégünk és kiszállítási lehetőségeink folyamatosan bővülnek, így a jövőben szeretnénk, ha bútoraink gyűjtőfuvarokkal is eljuthatnának otthonába, ezzel tovább csökkentve a kiszállítási díjainkat.

Budapest és Pest megye: 15.000 Ft

Pest megyén kívül országosan (direkt fuvar, oda-vissza számolandó): 100 Ft/km

Személyes átvétel (2253 Tápióság): INGYENES
1 fős szállítás (ön segít a cipekedésben): INGYENES
2 fős szállítás (2 fővel érkezünk és mi visszük be a lakásba/házba a bútort/bútorokat): 5000 Ft

Emeletdíj 
Kisbútorok: 1000 Ft/emelet
Nagybútorok: 2000 Ft/emelet

Összeszerelés: 5000 Ft/óra (helyszínen, készpénzben fizetendő)

OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Kiszállítási árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy az a vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb legyen.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ.
Minden egyes rendelés kapcsán felvesszük önnel telefonon a kapcsolatot és egyeztetünk a gyártással, kiszállítással kapcsolatban.

Rendelésétől számított 3 napig van lehetősége módosítani rendelésén. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen minket a + 36 30 616 0866 telefonszámon vagy az info@dakibutor.hu e-mail címen.