CURVER „MY STYLE” RATTAN KOSÁR 25L

Cikkszám 196898 Kategóriák , Címke

CURVER „MY STYLE” RATTAN KOSÁR 25L, (196898)

A Curver My Style rattan kosár könnyen el tudja nyerni azok tetszését, akik szeretik az egyszerű, letisztult kinézettel rendelkező tárolóegységeket. Amennyiben látható helyre kerül a lakótérben, akkor garantáltan a helyiség dísze lesz. Különlegessége a kellemes barna színárnyalatban, illetve az egyedi fonott hatásban rejlik. A fonott kinézet azonban csak imitáció, ugyanis a My Style valójában egy műanyag kosár, ami nem szálasodik és könnyen tisztítható.

A magas minőségű anyagkialakításnak köszönhetően nagymértékben ellenáll a mindennapi használat során keletkező erőhatásoknál, még akkor is, ha napi szinten többször is használat alá kerül. Kiválóan alkalmas a háztartási eszközök, újságok, füzetek, könyvek, neszesszerek és egyéb holmik tárolására, egyik helyről a másikra történő áthelyezésére. Az emelést, valamint a kézben történő fogást, szállítást a kétoldalt kialakított fogantyú segíti. A nappaliban, a gyerekszobában, a dolgozószobában, de még akár a fürdőszobában is remek szolgálatot tesz.

2.399Ft

Elfogyott

TOVÁBBI TERMÉKEK

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

LOGISZTIKAI PARTNEREINK:

Sok bútorkereskedéssel ellentétben mi nem lapra szerelten szállítjuk bútorainkat. Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ. Kiszállításunk jelenleg  direkt fuvarban megoldható. Cégünk és kiszállítási lehetőségeink folyamatosan bővülnek, így a jövőben szeretnénk, ha bútoraink gyűjtőfuvarokkal is eljuthatnának otthonába, ezzel tovább csökkentve a kiszállítási díjainkat.

Budapest és Pest megye: 15.000 Ft

Pest megyén kívül országosan (direkt fuvar, oda-vissza számolandó): 100 Ft/km

Személyes átvétel (2253 Tápióság): INGYENES
1 fős szállítás (ön segít a cipekedésben): INGYENES
2 fős szállítás (2 fővel érkezünk és mi visszük be a lakásba/házba a bútort/bútorokat): 5000 Ft

Emeletdíj 
Kisbútorok: 1000 Ft/emelet
Nagybútorok: 2000 Ft/emelet

Összeszerelés: 5000 Ft/óra (helyszínen, készpénzben fizetendő)

OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Kiszállítási árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy az a vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb legyen.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ.
Minden egyes rendelés kapcsán felvesszük önnel telefonon a kapcsolatot és egyeztetünk a gyártással, kiszállítással kapcsolatban.

Rendelésétől számított 3 napig van lehetősége módosítani rendelésén. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen minket a + 36 30 616 0866 telefonszámon vagy az info@dakibutor.hu e-mail címen.