CURVER „INFINITY” ELVÁLASZTÓ L 1L

Cikkszám 234482 Kategóriák , Címke

CURVER „INFINITY” ELVÁLASZTÓ L 1L, (234482)

 

A Curver Infinity elválasztó igazi kuriózumnak számít a kínálatunkban, ami elsősorban annak köszönhető, hogy nagyon sokoldalúan felhasználható. A háztartásban nagyon sok holmi tud felhalmozódni, és jellemzően még egy alapos szelektálás után sem csökken olyan nagymértékben a mennyiségük, mint ahogy az elvárható lenne. Éppen ezért fontos, hogy a fiókokban megfelelően kerüljenek elrendezésre.

Az Infinity elválasztó termék tökéletes választás, amennyiben a kisebb eszközök, tárgyak, alkatrészek kényelmes tárolása, egymástól elszeparáltan történő elhelyezése a cél. Modern, letisztult kinézetének és praktikus kialakításának köszönhetően a nappaliban, a dolgozószobában, a gyerekszobában és a konyhában is jó szolgálatot tesz. Bármi is kerül elhelyezésre a tárolóelemekben, azok átláthatóak, és könnyen előkereshetőek lesznek. Legyen szó íróeszközökről, evőeszközökről, neszeszerekről vagy az otthoni barkácsmunkához szükséges alkatrészekről, bármilyen kisméretű tárgy igényes tárolására, rendszerezésre megoldást nyújt.

599Ft

Elfogyott

TOVÁBBI TERMÉKEK

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

LOGISZTIKAI PARTNEREINK:

Sok bútorkereskedéssel ellentétben mi nem lapra szerelten szállítjuk bútorainkat. Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ. Kiszállításunk jelenleg  direkt fuvarban megoldható. Cégünk és kiszállítási lehetőségeink folyamatosan bővülnek, így a jövőben szeretnénk, ha bútoraink gyűjtőfuvarokkal is eljuthatnának otthonába, ezzel tovább csökkentve a kiszállítási díjainkat.

Budapest és Pest megye: 15.000 Ft

Pest megyén kívül országosan (direkt fuvar, oda-vissza számolandó): 100 Ft/km

Személyes átvétel (2253 Tápióság): INGYENES
1 fős szállítás (ön segít a cipekedésben): INGYENES
2 fős szállítás (2 fővel érkezünk és mi visszük be a lakásba/házba a bútort/bútorokat): 5000 Ft

Emeletdíj 
Kisbútorok: 1000 Ft/emelet
Nagybútorok: 2000 Ft/emelet

Összeszerelés: 5000 Ft/óra (helyszínen, készpénzben fizetendő)

OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Kiszállítási árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy az a vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb legyen.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ.
Minden egyes rendelés kapcsán felvesszük önnel telefonon a kapcsolatot és egyeztetünk a gyártással, kiszállítással kapcsolatban.

Rendelésétől számított 3 napig van lehetősége módosítani rendelésén. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen minket a + 36 30 616 0866 telefonszámon vagy az info@dakibutor.hu e-mail címen.