ALLIBERT CORFU LOVE SEAT MŰRATTAN KERTI 2 ÜLÉSES KANAPÉ – Cappuccino, Homok

Cikkszám 227644 Kategóriák , ,

A Corfu műrattan kerti kétüléses kanapé kellő precizitással és körültekintéssel készül, ami egyértelműen megmutatkozik minőségi, stílusos kialakításában. A kétszemélyes kanapé kis méretének köszönhetően tökéletesen alkalmas kisebb alapterületű erkélyek, teraszok berendezésére, így aztán ezeken a helyeken sem kell nélkülözni a kényelem, Corfu megtestesítette, divatos módját. A kollekció több tagból áll, s az egyes elemek maradéktalanul illeszkednek egymáshoz, azaz a variálhatóságuk kizárólag a fantázián múlik. A minőségi alapanyag felhasználás egyet jelent a tartósággal, a strapabírással, a stabilitással és a nagyfokú ellenállással. 

A termék maximálisan helytáll az időjárási viszontagságokkal szemben, azaz UV- fagy- és hőálló, valamint rattan hatású, ezért aztán nem szálasodik ki. A kanapé könnyedén, gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, s a tisztán tartása sem okozhat fejfájást, mert pusztán mosogatószeres meleg vízre, rongyra és néhány mozdulatra van hozzá szükség. A több színárnyalatban is elérhető modell megjelenésével, kisugárzásával szinte belakja a teret, kényelmes ülőhelyet biztosítva mindazok számára, akik örömmel huppannak bele a kanapé komforttal csábító ölébe, ölelésébe. A termékhez tartozó homok színű párna végképp felteszi az i-re a pontot, már ami a hiánytalan kényelem borítékolását illeti.

64.990Ft

TOVÁBBI TERMÉKEK

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

LOGISZTIKAI PARTNEREINK:

Sok bútorkereskedéssel ellentétben mi nem lapra szerelten szállítjuk bútorainkat. Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ. Kiszállításunk jelenleg  direkt fuvarban megoldható. Cégünk és kiszállítási lehetőségeink folyamatosan bővülnek, így a jövőben szeretnénk, ha bútoraink gyűjtőfuvarokkal is eljuthatnának otthonába, ezzel tovább csökkentve a kiszállítási díjainkat.

Budapest és Pest megye: 15.000 Ft

Pest megyén kívül országosan (direkt fuvar, oda-vissza számolandó): 100 Ft/km

Személyes átvétel (2253 Tápióság): INGYENES
1 fős szállítás (ön segít a cipekedésben): INGYENES
2 fős szállítás (2 fővel érkezünk és mi visszük be a lakásba/házba a bútort/bútorokat): 5000 Ft

Emeletdíj 
Kisbútorok: 1000 Ft/emelet
Nagybútorok: 2000 Ft/emelet

Összeszerelés: 5000 Ft/óra (helyszínen, készpénzben fizetendő)

OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Kiszállítási árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy az a vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb legyen.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ.
Minden egyes rendelés kapcsán felvesszük önnel telefonon a kapcsolatot és egyeztetünk a gyártással, kiszállítással kapcsolatban.

Rendelésétől számított 3 napig van lehetősége módosítani rendelésén. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen minket a + 36 30 616 0866 telefonszámon vagy az info@dakibutor.hu e-mail címen.