ALLIBERT CORFU DUO MŰRATTAN KERTI FOTEL – Cappuccino, Homok

Cikkszám 227643 Kategóriák , ,

A Corfu Duo műrattan kerti fotel duplán jó választás kisebb terek komplett berendezéséhez, vagy nagyobb területek kiegészítő bútoraiként. A márka stílusában megtestesülő elegancia magáért beszél. És ez még nem minden, hiszen a kiváló minőségű alapanyagnak köszönhetően a fotelek állják a sarat a meteorológia által támasztott kihívásokkal szemben. UV- fagy- és hőállóak, rattan hatásuknak hála pedig nem szálasodnak ki. Az erős, stramm kialakítás lágy íveket rejt magában, vagyis sem a maximális praktikum, sem a maradéktalan esztétikum nem szenved csorbát.

Az alapban is kényelmes kivitelű fotelekhez párnák is társulnak, csak azért, hogy mindenki, aki “belesüpped” a Corfu biztosította kellembe megtapasztalhassa a komfortérzet felső fokát. A fotelek, valamint a gyártó által kínált szett további tagjai könnyedén, gyorsan és egyszerűen tisztíthatóak, pusztán egy langyos vízbe áztatott, mosószeres ronggyal. Sem dörzsölésre, sem suvickolásra nincsen szükség a makulátlanná varázsláshoz, csupán néhány áttörlő mozdulatra. A fotelek időtállóságuknak köszönhetően hosszú élettartamot borítékolnak. Nem kell őket ki-be cipelni a teraszról, udvarról, hála időjárásálló tulajdonságaiknak.

67.990Ft

TOVÁBBI TERMÉKEK

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

LOGISZTIKAI PARTNEREINK:

Sok bútorkereskedéssel ellentétben mi nem lapra szerelten szállítjuk bútorainkat. Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ. Kiszállításunk jelenleg  direkt fuvarban megoldható. Cégünk és kiszállítási lehetőségeink folyamatosan bővülnek, így a jövőben szeretnénk, ha bútoraink gyűjtőfuvarokkal is eljuthatnának otthonába, ezzel tovább csökkentve a kiszállítási díjainkat.

Budapest és Pest megye: 15.000 Ft

Pest megyén kívül országosan (direkt fuvar, oda-vissza számolandó): 100 Ft/km

Személyes átvétel (2253 Tápióság): INGYENES
1 fős szállítás (ön segít a cipekedésben): INGYENES
2 fős szállítás (2 fővel érkezünk és mi visszük be a lakásba/házba a bútort/bútorokat): 5000 Ft

Emeletdíj 
Kisbútorok: 1000 Ft/emelet
Nagybútorok: 2000 Ft/emelet

Összeszerelés: 5000 Ft/óra (helyszínen, készpénzben fizetendő)

OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Kiszállítási árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy az a vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb legyen.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva. 

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mivel egyedileg gyártott bútorokról van szó, így a gyártás és a szállítás is több tényezőtől függ.
Minden egyes rendelés kapcsán felvesszük önnel telefonon a kapcsolatot és egyeztetünk a gyártással, kiszállítással kapcsolatban.

Rendelésétől számított 3 napig van lehetősége módosítani rendelésén. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen minket a + 36 30 616 0866 telefonszámon vagy az info@dakibutor.hu e-mail címen.