Fizetési Információk

Az általunk forgalmazott bútorok két csoportra oszthatóak. Az egyik fele a kisbútorok, a másik fele pedig a nagybútorok kategóriájába tartozik.

Az kisbútorokat (100.000 Ft alatti tételek) van lehetősége utánvétes fizetési móddal is megrendelni, így ráér a bútor átvételekor is fizetni. A nagybútorok (100.000 Ft feletti tételek) esetében viszont 50% előleg megfizetése szükséges, melyet előre utalással tud rendezni. A fennmaradó összeget előre utalással, vagy a bútor kiszállításakor is lehet rendezni készpénzben.

Minden rendelés esetén felvesszük önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, egyeztetjük a választott bútorokat, színeket, méretet stb. és a fizetés módját is.

A bútorainkat országosan tudjuk szállítani, melynek díja településenként változó lehet. Az általános szállítási díjakról a SZÁLLÍTÁS menüpontban, a te címedre kiszámított pontos összegről pedig a kosárba tett termékek mellett a SZÁLLÍTÁSI DÍJ KISZÁMÍTÁSA gombra kattintva, illetve a PÉNZTÁR-ba lépve tudsz tájékozódni.

Mi nem csak otthonáig szállítunk, hanem igény esetén a helyére tesszük, vagy összeszereljük a bútort otthonában. Ennek feltételeiről szintén a SZÁLLÍTÁS menüpontban tud informálódni.